Who am I?

Below please find another in the series of fun quizzes.  By now, you know the drill. Enjoy.  [Marv, the first question is for you. Don’t “blow” it.]

1. I was born in Austria. During WWII I was a spy for the Allies against the Nazis.  Later, I became a famous American actress.

a.  Ingrid Bergman; b. Greta Garbo; c. Hedy Lamarr; d. Zsa Zsa Gabor

2.  I was one of the Founding Fathers and later became President of the US.  I was one of three presidents who died on July 4th.

a.  James Monroe; b.  George Washington; c.  John Quincy Adams; d.  James Madison

3.  I was the only person to serve as both President and Vice President without having been elected to either office.

a.  Harry Truman; b.  Benjamin Harrison; c.  Millard Fillmore;  d.  Gerald Ford

4.  I am a famous rapper.  I was born in LA.  My given name is O’Shea Jackson.

a. “Fitty” Cent; b.  Jay Z; c.  Dr. Dre; d.  Ice Cube

5.  I am a Canadian-born actor and comedian.  I got my big break on Saturday Nite Live.

a.  Dan Akroyd;  b. John Belushi; c. Chevy Chase; d.  Eddie Murphy

6.  I was one of eight Presidents who died in office. I only served 31 days, which was the shortest term of any president.

a.  James A. Garfield;  b.  Gerald Ford; c.  William Henry Harrison; d.  Zachary Taylor

7.   I am an actress born in Canada.  My most notable movies were Mean Girls, Wedding Crashers, and Spotlight, for which I received an Oscar nomination for Best Supporting Actress.

a.  Melissa Sue Anderson;  b. Lindsay Lohan; c.  Samantha McLeod;  d. Rachel McAdams

8.  I was born Alicia Christian XXXXXX.  I was a child model.  My acting debut was in Mayberry RFD.  I rose to fame in the movie, Taxi Driver.  I have won two Oscars.

a.  Alicia Silverstone;  b.  Jodie Foster; c.  Tori Spelling; d . Kyra Sedgwick

9.  I was born in Italy.  I was an explorer, navigator and cartographer.  America is named for me.

a.  di Gama;  b.  di Americana; c. Vespucci;  d.  Columbus

10.  I am the easternmost state in the US.

a. Maine;  b. Alaska; c. Rhode Island; d. Florida

11.  I am NOT one of the provinces of Canada.

a.  Quebec;  b. Nunavut;  c. Alberta;  d. Toronto

12.  I was a star of the largest grossing movie ever, adjusted for inflation.

a.  Vivien Leigh;  b.  Julie Andrews;  c.  Harrison Ford;  d.  Leo Di Caprio

13.  I was the star of the prime time live action tv show that played for the most episodes.

a.  Roy Rogers; b.  Mariska Hargitay; c.  James Arness;  d.  Gene Autry

14.  I served two terms as Prime Minister of Israel.

a.  Menachem Begin; b.  Ehud Barak; c.  Moshe Sharett;  d.  Shimon Peres

15.  I am the least populated US state.

a.  Wyoming;   b.  Alaska;  c.  Rhode Island;  d.  Montana

16.  I was the last of 48 contiguous states to be admitted to the union.

a.  New Mexico;  b.  Arizona;  c.  Alaska;  d.  Colorado

17.  I am a well-known singer, songwriter and record producer.  I rose to fame with Visions of Love.  My other “hits” include Without You and We Belong Together.

a.  Gwen Stefani; b.  Courtney Love; c.  Mariah Carey;  d. Beyonce

18.  I was born in Canada.  I was a former Playboy Playmate of the Month.  I starred in Baywatch.

a.  Cybill Shepherd;  b.  Roberta Quinn; c.  Pamela Anderson; d.  Ashley Bell

19.  I am the only non-Nordic country on the below list.

a.  Latvia; b.  Sweden;  c.  Iceland;  d.  Denmark

20.  I am the longest reigning British monarch.

a.  Elizabeth I; b.  Victoria; c.  Henry VIII; d. Elizabeth II

Answers:  1. (c);  2. (a);  3. (d); 4. (d); 5. (a); 6. (c); 7. (d);  8. (b);  9. (c);  10. (b) (also westernmost and northernmost); 11. (d);  12. (a); 13. (c);  14. (d);  15. (a); 16. (b); 17. (c);  18. (c); 19.(a); 20. (d)

CONCLUSION

Well, I tried to be fair.  Also, I sprinkled in some Canadian, British and Israeli questions for my followers in those countries.

How did you do?

 

About the Author
Larry was born and raised in New York. He is 73 years old. He has a Bachelors Degree in Accounting and a Masters Degree in Marketing Management, and worked in the financial industry for 42 years in accounting and Compliance. Larry is also a veteran, whose hobbies are reading and golf. He has been writing a blog for three years, which is being read by people in 90 countries.
Related Topics
Related Posts
Comments